Mnoho potravin je opravdu nepochopených

I v dnešní době, kdy je na vzestupu moderní gastronomie a nejrůznější výstřelky, je stále ještě řada produktů, které se nedají moc dobře kombinovat a zařadit do denního menu bez problémů a přemýšlení. Většina z nás Středoevropanů tyto věci možná ani nikdy neochutnala a jejich přípravu by svěřila jen ostřílenému kuchaři se zkušenostmi. Určitě mluvíme o mořských plodech, nejrůznějších netradičních luštěninách a zelenině. Jako příklad vás jistě napadnou sladké brambory batáty nebo zázvorový kořen, z kterého lze udělat limonádu zázvorovou .

Vyzkoušet se dá všechno

Především v jídle je zapotřebí jistá odvaha, ale zkusit se má opravdu vše. Někdy sice hlava nebere, co dokáží přední šéfkuchaři vymyslet. Jak ale říká přísloví: Co nás nezabije…

Mnoho potravin je opravdu nepochopených
3.9 (77.65%)17